Cautare

6352 de rezultate pentru "cinci stalpi daramati in cluj" (4.06 secunde)
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. ... Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cinci barbati inarmati cu bate vandalizeaza restaurantul.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci. ... Sunt in total 14, din care sapte senatori si tot atatia deputati.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Introducerea gazului in Ardud a fost blocata de catre Transgaz Medias, care pretinde Primariei plata unei taxe de 1,5 miliarde de lei pentru a realiza racordurile. Primarul Ovidiu Duma spune ca din bugetul anual de cinci miliarde de lei, Primaria nu poate plati taxele cerute de Transgaz.
unei formule de echipa pentru partea a doua a sezonului Petre Grigoras va avea la dispozitie in al doilea turneu de pregatire acelasi lot cu care a abordat si primul stagiu din Antalya:
Aflata la sapte puncte de plutonul candidatelor la titlu, Pandurii Targu Jiu trebuie sa-si ia gandul de la cupele europen Daca in turul Ligii 1 emitea pretentii la cupele europene, acum clasarea pe locul sase ar fi telul la care mai pot aspira elevii lui Petre Grigoras.
Procurorii DIICOT - Structura Centrala, cu sprijinul politistilor, au facut ieri 22 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii, in urma a doua cereri de comisii rogatorii formulate de autoritatile franceze, care vizau activitatea a doua grupuri infractionale organizate.
Liderii PUNR si PD din Cluj nu sunt de acord cu ideea apropierii celor doua organizatii, lansata de presedintele PD Emil Boc. Ioan Oltean, presedintele organizatiei judetene PD Cluj, s-a declarat ieri neinteresat de perspectiva colaborarii cu politicienii peuneristi, care nu au o pondere foarte mare in zona.
In aceeasi zi, si Cozmin Gusa a declarat ca Boc este suspect de colaborationism cu fostul partid de guvernamant.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii. ... O astfel de meserie înseamna multa adrenalina, dar si multa promptidudine în introducerea ordinelor.
El a aflat ca Filiala PSD Cluj intentioneaza sa ceara consiliului local scaderea indemnizatiei primarului, pentru ca acesta lipseste din localitate pentru rezolvarea problemelor de partid la Bucuresti.
Adrian Nastase, presedintele executiv al PSD, a declarat ieri ca tine de evidenta faptul ca se pregateste o anumita schimbare in conducerea Ministerului Justitiei, luandu-se in calcul, potrivit informatiilor sale, numirea Monicai Macovei ca procuror general si a lui Emil Boc ca ministru.
Grupul PSD de la Cluj este impartit in privinta desfiintarii functiei de presedinte executiv al partidului.
Asadar, intre 1 si 8 octombrie sunteti asteptati cu mic cu mare sa pasiti in lumea povestilor, a spectacolelor pentru copii aduse de 23 de teatre si companii teatrale din 9 tari.
Membrii organizatiei de tineret a PSD Cluj au impartit sambata, in municipiile din judet, 10.000 de plicuri portocalii continand mesaje critice la adresa Aliantei D.A., cateva plicuri fiind impartite si de liderul PSD, Mircea Geoana, la Cluj-Napoca.
Sorina Soescu desfasoara activitate de consultanta medicala la Centrul de Sanatate Natura si on-line (e-mail), scrie carti si articole de popularizare si este implicata intr-un program de formare in domeniul detoxifierii prin dieta si terapii naturiste.
Ministerul Sanatatii investeste peste patru milioane de euro intr-o noua clinica de hematologie in Cluj. ... Aceasta va functiona in cadrul Institutului Oncologic Profesor Doctor Ion Chiricuta din Cluj Napoca.
Presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, a anuntat ca in sesiunea din toamna va propune modificarea Legii 303 privind Statutul magistratilor, printr-un nou proiect de lege care prevede introducerea unor sanctiuni pecuniare pentru magistrati.
google-analytics.com